Ruimte voor jou

Sinds oktober 2016 hebben we een huis gekocht in Doetinchem waar voor ons wonen en werken in te combineren is. Achter ons huis hebben we een prachtige locatie gemaakt die kan dienen als plek voor ontmoetingen of als studio ingezet wordt voor verschillende workshops. Een heerlijke keuken om alle baksels in te maken, een houtoven buiten, lange tafels om samen koffie te drinken en elkaar te ontmoeten, een zithoek waar je in de love seat kan ploffen om uit te buiken bij de houtkachel met een van onze heerlijke koffie’s! Door de donkere kleuren, veel aandacht voor details met tweedehands spullen die overal vandaan komen, is het een heerlijk plek om te zijn. We geven workshops omtrent eten voor volwassen en we zijn begonnen met het concept, Le Petit Chef, om kinderen bewust mee te nemen in de keuken zodat ze weten wat ze eten en daarmee kunnen oefenen in de keuken. 

De ruimte is voor jou, om hiervan te genieten en met anderen samen te lachen en te ontspannen. Je kan de ruimte gebruiken voor ontmoetingen, voor het deelnemen aan een workshop of om met een kleine groep er te eten. Hetgeen we aanbieden is puur, we maken heerlijke koffie’s voor je, maken zelf onze ice tea, het eten wordt vers bereid. 

Duurzaam
Leuk om te vermelden is dat de studio geheel duurzaam gerund wordt. Door middel van een houtpellets installatie, zonneboilers en zonne-energie. Zo gebruiken we geen gas en elektra van het net en komt zo goed als alle warmte en stroom van de zon. Daarnaast gebruiken we zoveel mogelijk lokale producten om mee te koken en zonder toevoegingen van kleurstoffen of E-nummers. 

Eten waarvan je proeft wat je eet, dat is waar ik van hou en ik hoop jij ook!

Mocht je interesse hebben voor een boeking, geef dan via onderstaand contactformulier aan wat je wensen zijn en op basis daarvan zal ik contact met je opnemen…

Je vindt me ook op Facebook of Instagram.

Prijzen huren studio

  • Dagdeel €175,-
  • Hele dag €275,-
Inclusief koffie/thee & water en kleine bite.
  • Lunch vanaf €12,- p.p.

Reserveren?

    OchtendMiddagAvond