Marlies van Izzy voor jou, Studio Izzy

This is me...

Bewerkt blond en brildragend maar geen roze, stille genieter als alles af is, oog voor teveel details, perfectionistisch twijfelaar, altijd denken aan eten, liever rennen maar niet letterlijk, ondernemende moeder van drie parels, te weinig aan 24 uur in een dag, vrouw van een heerlijke alleskunner die de beren van mijn weg veegt, gedreven, knallen onder tijdsdruk, gepassioneerd, het kan altijd beter… Izzy

Marlies Coppoolse, geboren in 1983 en sinds januari 2014 begonnen met Izzy. Izzy is ontstaan in mijn keuken door een sterk gegroeide hobby. Bedankjes, verjaardagstaarten en cadeautjes werden gemaakt om weg te geven en uit te delen. Maar daar kon het niet bij blijven. Er werd gevraagd om meer, de oven gloeide bijna elke dag en het werd een passie. Een passie die niet meer te doven was en uiteindelijk aangezet heeft tot actie. Actie om voor mijzelf te beginnen met Izzy. Omdat ik mijn passie delen wil, met jou!

Het beste voor jou

Voor de bereidingen gebruik ik de beste ingrediënten welke ik zorgvuldig uitkies. Zo maak ik bijvoorbeeld gebruik van chocola van Tony’s Chocolonely, komt het meel van de lokale molen en haal ik zoveel mogelijk producten lokaal. Fairtrade, vers en het beste, voor jou!

De naam...

In mijn eigen keuken is al heel wat gebak ontstaan, taart na taart is geproefd en verbeterd. In deze keuken is ook Izzy ontstaan. Is de taart lekker? Dat vraag ik mijn proevers vaak. Is die mooi? Issie bijzonder? Issie….Izzy… Ja! Izzy home made! Izzy voor jou!

Doetinchem

We zijn Izzy begonnen in Enschede maar nu gevestigd in Doetinchem. Dat is de plek waar mijn keuken zich bevindt maar ik kan met mijn caravan natuurlijk heerlijk de weg op. Achter ons woonhuis hebben de schuur omgebouwd voor Izzy. Deze ruimte kan voor diverse doeleinden ingezet kunnen worden, zie “zonder wieltjes“…

Je mag dus letterlijk bij Izzy achterom binnen komen, helemaal achterin de tuin vind je Izzy bij de grote oude staldeur.

Welkom!

×

Winkelmand