COP_0409

This is me...

Bewerkt blond en brildragend maar geen roze, stille genieter als alles af is, oog voor teveel details, perfectionistische twijfelaar, altijd denken aan eten, liever rennen maar niet letterlijk, ondernemende moeder van drie parels, te weinig aan 24 uur in een dag, vrouw van een heerlijke alleskunner die de beren van mijn weg veegt, gedreven, knallen onder tijdsdruk, gepassioneerd, het kan altijd beter… Izzy

Marlies Coppoolse, geboren in 1983 en sinds januari 2014 begonnen met Izzy. Izzy is ontstaan in mijn keuken door een sterk gegroeide hobby. Bedankjes, verjaardagstaarten en cadeautjes werden gemaakt om weg te geven en uit te delen. Maar daar kon het niet bij blijven. Er werd gevraagd naar meer, de oven gloeide bijna elke dag en het werd een passie. Een passie die niet meer te doven was en uiteindelijk aangezet heeft tot actie. Actie om voor mijzelf te beginnen met Izzy. Omdat ik mijn passie delen wil, met jou!

This is him...
Onbewerkt donker bruin haar op zijn hoofd dat gevuld is met een flinke dosis positiviteit. Wat hij niet weet dat zoekt hij op, bestudeert hij tot hij weet hoe het werkt. Daardoor manus van alles en menigeen weet hem dan ook te vinden. Dol is hij op koffie maar niet op het effect wanneer hij een koffieshot heeft gemist. Hij weet super goed het beste te halen uit spullen en heeft al veel espressomachines gereviseerd met zijn eigen slimme handen. Daarbij is hij graag buiten in de weer met zijn kettingzaag, hamer of bijl. Om daar uiteindelijk het vuur mee te doen oplaaien om o.a. er heerlijke pizza's door te kunnen maken, want dat hij kan super! Zijn passie ligt bij mensen en daarom werkt hij bij Compassion en zo nu en dan bij Izzy voor mij, omdat hij gelooft in mij en ik dol ben op hem.

Elkin Coppoolse, geboren in 1984 in het Zeeuwse Middelburg maar nu wonend in de Achterhoek door de liefde. Zijn grote liefde brengt hem veel in het leven, veel nieuwe plannen en ideeën waar hij graag aan mee werkt. Als zijn vrouw geen plannen maakt, dan doet hij dat zelf graag door menige sportieve hoogtepunten te zoeken. Zonder hem en zijn doorzettingsvermogen en handige handen was Izzy niet wat het nu is. Sterker nog, dan was Izzy er niet geweest want dan had de vrouw het bijltje allang laten vallen door allerlei beren. Je komt hem vast een keer tegen bij Izzy, onze maestro Elkin!

Het beste voor jou

Voor de bereidingen gebruik ik de beste ingrediënten welke ik zorgvuldig uitkies. Zo maak ik bijvoorbeeld gebruik van chocola van Tony’s Chocolonely, komt het meel van de lokale molen en haal ik zoveel mogelijk producten lokaal. Fairtrade, vers en het beste, voor jou!

De naam...

In mijn eigen keuken is al heel wat gebak ontstaan, taart na taart is geproefd en verbeterd. In deze keuken is ook Izzy ontstaan. Is de taart lekker? Dat vraag ik mijn proevers vaak. Is die mooi? Issie bijzonder? Issie….Izzy… Ja! Izzy home made! Izzy voor jou!

Doetinchem

We zijn Izzy begonnen in Enschede maar nu gevestigd in Doetinchem. Dat is de plek waar mijn keuken zich bevindt maar ik kan met mijn caravan natuurlijk heerlijk de weg op. Achter ons woonhuis hebben de schuur omgebouwd voor Izzy. Deze ruimte kan voor diverse doeleinden ingezet kunnen worden, zie “zonder wieltjes“…

Je mag dus letterlijk bij Izzy achterom binnen komen, helemaal achterin de tuin vind je Izzy bij de grote oude staldeur.

Welkom!