Ruimte voor jou

Sinds oktober 2016 hebben we een huis gekocht in Doetinchem waar wonen en werken in te combineren is. Achter ons huis hebben we een prachtige locatie gemaakt. Een heerlijke keuken om alle baksels in te maken, een houtoven buiten, lange tafels om samen koffie te drinken en te vergaderen, een zithoek waar je in de love seat kan ploffen om uit te buiken bij de houtkachel! Door de donkere kleuren, veel aandacht voor details met tweedehands spullen die overal vandaan komen, is het een heerlijk plek om te zijn. 

De ruimte is voor jou, om hiervan te genieten en met anderen samen te lachen en te ontspannen. Je kan de ruimte huren voor een vergadering, voor het deelnemen aan een workshop of om met een kleine groep er te eten. Hetgeen we aanbieden is puur, we maken heerlijke koffie’s voor je, maken zelf onze ice tea, het eten wordt vers bereid. We gebruiken zoveel mogelijk locale spullen om mee te koken en zonder toevoegingen van kleurstoffen of E-nummers. Eten waarvan je proeft wat je eet, dat is waar ik van hou en ik hoop jij ook!

Mocht je interesse hebben voor een boeking, geef dan via onderstaand contactformulier aan wat je wensen zijn en op basis daarvan zal ik contact met je opnemen..

Reserveren of informatie?

OchtendMiddagAvond

×

Winkelmand