Koffie met Compassion

Wij zijn gek van koffie! We houden van een heerlijk goed gezette espresso of cappuccino. We zijn lang op zoek geweest naar heerlijke koffie en hebben onze boon gevonden! Een boon met een prachtig lekkere zachte en ronde smaak. Deze boon gebruiken we overal en altijd! Een boon waar we al menig compliment over gekregen hebben, en terecht!

Alles over koffie workshop

Hoe zet je thuis nu een lekkere espresso? We helpen je graag!

Met onze zoektocht zijn we ook een beetje gek geworden. Ondertussen weten we alles van koffie en hoe je deze moet zetten. Daarom geven we zo nu en dan ook een avond over koffie.

Onze koffie kopen?

We willen jullie niet de kans ontnemen om deze boon ook zelf thuis te gebruiken! Daarom kan je hem hieronder gewoon bestellen! En omdat we van eerlijk en puur houden steun je met je koop een kind in armoede en help je de koffieboeren aan eerlijke handel! Koffie met Compassion…

Verzenden

Als je voor 12:00 uur bestelt proberen we de koffie nog dezelfde dag te verzenden. Dat lukt helaas niet altijd maar we doen ons best om het zo snel mogelijk bij je te krijgen!
Verzendkosten zijn:
- €7,25 voor bestellingen tot 25 euro
- €4,95 voor bestellingen tussen 25 - 60 euro
- Geen verzendkosten voor bestellingen boven de 60 euro!

Indien je ervoor kiest om af te halen kan dat op werkdagen tussen 18:00 & 22:00 aan de Varsseveldseweg75A

Wat is de winst?

Lees hier wat we met de winst doen en in welke mate het eerlijke koffie is. We doen ons best de wereld weer een stukje mooier te maken. Voor jou en voor hen!

Dit is Shebire Kefela

Geboren op 7 januari 2011. Ze woont in een van de populairste koffie gebieden ter wereld, Sidama. Veel mensen werken hier op de koffieplantages maar dat lukt helaas niet iedereen en het is seizoensgebonden. Deze mensen zijn extreem arm en is het vreselijk moeilijk rondkomen voor haar papa en mama.

Doordat jij koffie koopt bij Izzy, kan ze naar school en wordt haar alles geleerd om later goed voor zichzelf te kunnen zorgen. Zo zorgen we er samen voor dat haar toekomst hoopvol is en ze een kans krijgt om haar omgeving weer te veranderen.

Dank dat je meehelpt aan haar toekomst! En... hoe meer koffie we verkopen, hoe meer kinderen we uiteindelijk kunnen helpen! Meer info? Bekijk dan de website van Compassion Nederland.

Per kilo verkochte koffie gaat er ook nog €0,50 naar de Efico Foundation. Zij zetten zich in voor eerlijke
prijzen en goede arbeidsomstandigheden voor de boeren.

Onze koffie wordt gebrand door Lambo in Enschede. Op precies de juiste temperatuur en precies de goede duur, voor een perfecte boon voor jou!