Koffie

waarmee je investeert in kinderen in armoede

Wij zijn gek van koffie! We houden van een heerlijk goed gezette espresso of cappuccino. We zijn lang op zoek geweest naar heerlijke koffie en hebben onze boon gevonden! Een boon met een prachtig lekkere zachte en ronde smaak. Deze boon gebruiken we overal en altijd! Een boon waar we al menig compliment over gekregen hebben, en terecht!

StudioIzzy
logo-direct-trade-cmyk-140708.indd
CI-Logo-Dutch-Blue

Hoe werkt het?

Zorgvuldig uitgekozen en direct bij de boer ingekocht

Gebrand met precisie voor een consitent resultaat

Vers gebrand, snel geleverd bij jou thuis of op het werk.

Van elke kilo koffie gaat er 20% naar Compassion

Direct bestellen

We willen jullie niet de kans ontnemen om deze boon ook zelf te gebruiken! Daarom kan je hem hieronder bestellen! En omdat we van eerlijk en puur houden steun je met je koop een kind in armoede en help je de koffieboeren aan eerlijke handel!

Als abonnement

Wil je de koffie graag elke maand of eens in de zoveel tijd geleverd hebben? Dat kan ook. Stuur dan een mailtje naar elkin@izzyvoorjou.nl en we spreken af hoe we dat voor jou het beste kunnen regelen.

Verzenden

Als je voor 12:00 uur bestelt proberen we de koffie nog dezelfde dag te verzenden. Dat lukt helaas niet altijd maar we doen ons best om het zo snel mogelijk bij je te krijgen!
Verzendkosten zijn standaard €6,95.

Indien je ervoor kiest om af te halen kan dat op werkdagen tussen 18:00 & 22:00 aan de Varsseveldseweg 75. Je krijgt een berichtje wanneer het klaar staat.

Dit zijn de kinderen waar je in investeert

SamSam
Shebire

Herkomst koffie

Zwartekoffie doet niet aan FairTrade koffie, maar aan Direct Trade koffie! Wij kiezen er voor om koffie direct te kopen van lokale boeren. Op basis van relaties en vertrouwen.

Compassion

Een van ‘s werelds grootste hulporganisatie voor kinderen in armoede. Holistische hulp met Jezus centraal, voor kinderen, via de kerk en op een transparante en integere wijze.